Fredag

Ja fredag igen alltså och helg på det! Även denna helg är relativt oplanerad så vi ska väl fortsätta på vår to-do-list tänker jag. Det är inga direkta måsten på listan om jag minns rätt, men lite småsaker som fixa lampa till fårhuset och förbereda med någon typ av sladd till hönshuset så vi kan ställa in värmeplattan till vattnet när det blir kallare. Vi ska även måla hallen vilket jag nämnt så många gånger förut, kanske blir det gjort denna helg! Själva panelandet fortsätter vi nog att skjuta framför oss ett tag. Mitt måndagsexemplar till bil ska nämligen in till verkstan nästa vecka och byta topplock och diverse, vilket kommer äta upp typ hälften av vårt (ganska lilla) kapital så vi håller nog rätt hårt i de kronorna som blir över tänker jag.

IMG_8751

I övrigt ska jag rida ut med Mikaela i morgon och det blir säkert nån uteritt även på söndag. Får passa på när det är ljust på dagarna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.