Lördagen

Vi har haft en härlig dag! Vid halv tio mötte jag upp Mikaela i stallet och vi gjorde i ordning hästarna för en runda i skogen. Hästarna skötte sig himla bra! Det är väldigt roligt att rida med Mikaela, vi har kul, hästarna trivs ihop och de har dessutom väldigt jämnt tempo så det är i princip aldrig nån som behöver vänta in eller skynda ikapp den andra.

När vi var tillbaka i stallet var Axel och Loke ute så Loke fick sitta upp på Kaprifol. Han ska alltid klappa och krama henne, så himla gulligt.

Åka traktor är ju också kul!

Stora traktorn fick jobba lite idag också när hästarna fick en ny höbal.

Det är alltid ”spännande” att öppna en ny höbal och i år är det lite extra krydda i det hela eftersom vi har tre olika leverantörer. Idag öppnade vi den första av de riktigt billiga höbalarna som ”oroat” mig lite så det var lättande att se att det såg fint och fräscht ut. Kanske snäppet finare än balarna som kostade fem gånger så mycket till och med, haha.

Efter detta tog vi lunchpaus och sen åkte Axel iväg på lite jakt, ingen lycka där dock men han fick lite mer frisk luft i alla fall 😉

Loke sov i en dryg timme efter lunch så jag grejade lite ute och i stallet och när han vaknade gick vi in och lekte inne under eftermiddagen.

Nu har Loke somnat för kvällen och vi vuxna tänkte äta lite kex och ost och annat gott, vi firar in Axels livs andra Fars dag redan nu. (För i år får han ingen present!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.