Krupp

Jag har varit rött snorig och förkyld ett par dagar och det gick såklart över även till Loke som har nyst så snoret sprutat. Igår kväll var han ganska hängig och när han sovit en stund vaknade han med ont i halsen, ”skällande” hosta och väsande andning. Han hostade så han kräktes ett par gånger och det gjorde såklart ont i halsen så då blev han jätteledsen.

Mellan hostningarna blev han ändå lugn och vilade upprätt på mig i soffan men sen andades han lite sämre och blev då lite mer ledsen, vilket bidrog till sämre andning så vi klädde på oss lite kläder och gick ut. Ute i friska luften lindrades det snabbt och efter en liten promenad mot skogen piggnade han till sig och andades nästan normalt igen. På vägen tillbaka kom det ett hest, ynkligt ”vov-vov” och ”traktor” när vi gick förbi grannes hus och bil, så gulligt.

Efter detta mådde han bättre så vi gick in igen och vilade lite i soffan allihopa och Loke var fortsatt bättre så då gick vi och la oss. Natten blev helt okej med tanke på omständigheterna och idag på morgonen är han relativt pigg om än lite hes. Skönt!

1 tanke på “Krupp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.