Fredag!

Så var det fredag igen då och nu är det bara två arbetsveckor kvar av detta året! Jag jobbar tillochmed den 21:e december och sen är jag ledig i två veckor och börjar jobba igen först den 7:e januari. Sen jobbar jag hela januari och från och med den fjärde februari är jag hemma med Loke måndagar och fredagar, det kommer bli himla najs tror jag!

I år firar vi julen med min familj och vi kommer vara hemma hos Enbergs allihopa. Nyår kommer vi fira i Holland, jag, Axel och Loke. Det blir Lokes första utlandsresa och vi har bestämt att vi flyger dit eftersom det nog är lite smidigare nu när Loke är så liten, jämfört med att bila ner som vi har gjort de flesta andra gånger. Axel besökte därför Ulricehamn igår och fixade ett pass till Loke, samt uppdaterade sitt eget som gått ut. Blir kul att hämta ut det i nästa vecka!

För egen del hade jag en ganska lugn dag igår. Vi hade Bergmekanikgruppens Höstmöte hos oss igår så jag deltog och lyssnade på alla föreläsare, visade våra lab-lokaler och höll en egen presentation om mikrosprickor och bildanalys. Vi höll på lite längre än min ”vanliga jobbdag”, så jag var hemma en dryg timme senare än vanligt. Då åt vi broccoli- och blomkålspaj, väldigt gott sa Loke! Och sen hann vi inte göra mycket mer innan Loke fick pyjamas, borsta tänderna, välling i soffan och sen gick jag upp och la honom. Det tog inte mer än nån minut så låg han på kudden, kramade sin björn och somnade gott. Han hostar fortfarande lite nattetid, men i natt var han mycket bättre än tidigare i veckan så det var skönt. 

Älskade unge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.