Julfest och pass

Igår var Axels och Lokes pass klara och Axel åkte in till Alingsås för att hämta ut dem. Axel såg lika kriminell ut som han brukar, och Loke blev bra tycker jag! Axel har ett pass från när han var lite yngre än vad Loke är idag, och det är lite roligt att jämföra dessa bilder med varandra. Man ser ju att det är faderns son så att säga. Men han är lite lik mig också faktiskt!

Jag själv var knappt hemma igår, vi hade nämligen julfest på jobbet igår! Vi inledde med glöggmingel, fortsatte med lite lagtävlingar och därefter blev det middag i form av ett väldigt gott och fint presenterat julbord. Efter middagen plockade vi fram lite godis och så körde vi vårt årliga julklappsspel. Det gick ganska lugnt till jämfört med vissa andra år tycker jag, och jag tror att de allra flesta gick hem med minst en julklapp. Jag fick med mig två! En söt skål med godis och två stycken söta juliga ljus-behållare.

Ovan: En av kvällens lagtävlingar, bygg ett så högt torn du kan på tre minuter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.