Familjeträff nr 1

Nu är vi på väg till stugan i Småland för familjeträff nummer ett den här julledigheten. Vi ska vara hos Axels familj idag och i morgon, innan vi mellanlandar en natt hemma igen. Vi kom iväg lite senare än tänkt men vi fick sovmorgon! Loke sover numera gärna till nio (!) och jag ville gärna rida innan vi åkte. Jag hade tänkt att ställa klockan på åtta för att komma upp i hyfsad tid, men ändå få lite sovmorgon jämfört med en jobbdag, men så blev det inte, hehe. Så kvart över nio var jag och Loke uppe och tjugo minuter senare var jag i stallet!

Kaprifol fick skritta fram och av i skogen och så travade vi lite i paddocken där i mellan. Vi saltade den i förrgår men den var ganska frusen idag ändå tyvärr, det var lite snö på den när vi saltade plus att den redan var lite frusen så det är gissningsvis därför. Den är nyharvad i alla fall så den är jämn, så det gick att trava helt okej ändå! Och Kaprifol var fin 🙂

Katterna, hönsen och fåren har mat och nytt vatten och vår granne är snäll och fyller på fårens mat så vi slipper skynda oss hem i morgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.