Nyårsafton

Idag är det första dagen på året men igår var det den sista! Innan vi åkte till Axels mormor gick vi ut och kikade lite mer på huset och omgivningarna. Men ganska snart åkte vi till Harderwijk och hem till Axels mormor som fyllde år. Det var några andra där också men Loke är ju inte blyg utan härjade snart runt i sin vanliga anda, helst med kastrull och lock. Vi fikade och lite senare åt vi lunch. Jag och Axel lånade även en cykel och cyklade in till stan och gick in i butiken där vi hittade min kalender för två år sedan och det tog inte lång tid innan vi hittade den! I år med dubbelt så många bilder dessutom så varje månad får man ta ett svårt beslut och välja bort en hunk… Precis som förra gången vi skulle köpa kalendern tog de inte vårt kort så vi fick ta ut pengar i en bankomat, men sen kunde vi köpa kalendern och cykla tillbaka. Loke hade inte ens märkt att vi var borta tror jag.

När vi åkte hemåt på eftermiddagen hade han varit igång på högsta hastighet hela dagen så ni kan förstå att han sov ordentligt i bilen den dryga timmen det tog att köra.

På kvällen åt vi traditionsenlig Gourmet, alltid lika gott.

Axel lyckades bränna en potatisgratäng också!

Huset vi är i har flera fönster åt två håll från stora rummet så vi behövde inte ens gå ut för att se fyrverkerierna som var igång hela kvällen. Det smällde stundtals rätt bra även på dagen så vi kände inte att vi behövde väcka Loke vid tolvslaget så han skulle få se och höra nåt, hehe. Han tyckte dock att det var lite spännande och säger ”dang!” när det smäller. Vid själva tolvslaget ”bröt helvetet loss”/kriget startade, så det var nog lika bra att han sov.

Idag har vi haft en lite lugnare dag, återkommer med det i morgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.