Slut på helgen

Ja det går ju alltid fortare än vad man önskar, de lediga dagarna. Vi har haft en ganska lugn dag och inte gjort så mycket. Mest ”generell lek”, både inne och ute.

Loke ville prova springcykeln och det fick han, men trots sadeln på lägsta höjden fattas det nog en decimeter benlängd innan den passar, hehe. Är nog bra det, tror inte han är betrodd med detta fordon ännu.

Loke sov en knapp timme i vagnen ute idag och vi passade på att såga lite inne. Vi har inte inhandlat en till tunn skiva till panelen så det har vi inte kunnat göra färdigt. Men vi har i stället börjat såga i de tjockare skivorna. Själva tillsågningen går ju fort, sen behöver kanterna fasas av lite mot dörrlisterna överallt och det behövdes även sågas ut för dammsugarhålet. När Loke vaknade var han fortfarande ganska pömsig och gosade ganska länge i mitt knä medan Axel fortsatte fixa lite. Så mysigt!

Jag var ute i stallet medan Axel lagade middag. Kaprifols ben kändes lite mindre svullet idag och blev ytterligare lite bättre efter en kort promenad så det är nog på väg åt rätt håll. Jag tvättade rent det ordentligt även idag och satte på lite sårspray för att hålla såret lite rent.

Lite konstig vinkel men det är alltså svullet runt knäet samt hela benet ner egentligen, men lite mindre precis under knäet. Hon fick dos nr två av metacamen också, så får vi se hur det ser ut i morgon!

När jag kom in igen blev det middag, lite bus och bokläsning och sen läggdags för den unge herrn.

1 tanke på “Slut på helgen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.