15:e januari

Det var en ganska händelselös dag igår så det blir bara dravel här idag! Jobbdagen snurrade på fint och jag var hemma kvart över fem. Middagen stod i ugnen och Loke var på sitt sötaste humör och visade hur han kunde förflytta hård kattmat från kattmatsskålarna till påsen med kattmat. Och tvärt om också såklart!

Loke åt middag och vi busade lite, läste böcker och grejade. Först när han somnat för kvällen var vår middag klar så vi åt i lugn och ro (lamm-revben) och efter middagen gick jag ut till stallet. Kaprifol fick sig en promenad där svullnaden gick ner ganska fint, hon blev lite ompysslad och fick medicin. Vi hade sällskap av Katla och Askja en stund.

”Kom så ska jag visa dig var mössen finns”.

Kaprifol fick lite gott också!

När jag var inne igen var klockan strax efter nio och Axel var precis klar med filéandet av laxen han köpt, så vi slog oss ner i soffan och tog kväll. Kan ju inte renovera varje kväll! Han och Loke var i Alingsås under dagen och inhandlade två skivor MDF och lite mer lim i alla fall, så när vi känner för det finns det material att jobba med 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.