Bus, bebisar och hästar

Ja de tre orden sammanfattar gårdagskvällen ganska bra! Om vi börjar med bus så är det såklart Loke som står för det.

Lite traktorkörning på kvällskvisten, han har förstått att man kan vrida på ratten men är lite osäker på om han helt ut fattar att han svänger då.

Nåt annat som han håller på att lära sig är att om man kastar en boll till katterna så är det väldigt roligt att titta på när de springer efter bollen!

Lite svårt att kasta ibland dock, han håller gärna kvar i bollen. Och sen är det ju så roligt att springa efter bollen tillsammans med katterna, och ja, då springer ju katterna gärna åt andra hållet.

Jag vet inte om jag berättade det, men min syster avvecklade sitt akvarium för ett tag sen (veckor, månader?) och då fick vi deras växter och deras dammsugare/mal. Vi hade en mal sen tidigare men tänkte att de nog kunde samsas om algerna, och nu visar det sig att de mer än samsas!

SMÅ DAMMSUGARBEBISAR! Hela FEM stycken såg vi igår samtidigt, så coolt! De lägger ägg/rom i grottor som sedan vaktas av hanen, så jag gissar att det är det lilla slottet som använts som barnkammare.

Okej, moving on. Hästar!

Kaprifol vilar fortfarande, enligt den ursprungliga viloplanen hade jag tänkt sätta igång henne idag/i helgen och benet är på bättringsvägen så det är inte omöjligt att jag skrittar igång henne lite försiktigt nu. Det är fortfarande lite svullet runt såret just och lite ”som runnit ner”, men just den nedre svullnaden minskar vid promenad så jag gissar att den skulle försvinna helt efter en lite längre skrittrunda.

Men igår vilade hon i alla fall och blev bara lite pysslad med, och matad med godis som synes här nedan. Så himla söta dessa tre! Tråkigt nog har ägaren till den ena hästen köpt en egen gård så de flyttar till våren, och den andra hästen hänger då med som sällskap.

Så två platser blir lediga på lösdriften till våren!

2 tankar på “Bus, bebisar och hästar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.