Bowlingkväll

Igår var det lördag och Loke sov till kvart över sju ungefär. Axel fick ligga kvar så jag tog med mig Loke till nedervåningen.

När Axel vaknat gick vi ut och matade fåren, släppte ut hönsen och körde ut en höbal till hästarna.

Soligt och fint!

Under eftermiddagen styckade Axel sitt rådjur medan jag tog en promenad med Kaprifol och hade Loke i vagnen. Tanken var att Loke skulle sova vilket han också gjorde. Multi-tasking! Jag hann fixa med Kaprifols sår också innan han vaknade.

Lite svullet runt såret/knäet fortfarande, men resten av benet känns fint nu. Lång i tårna har hon blivit också ser jag, får verka lite nån dag. Tror det dröjer nån vecka eller två innan Jonas kommer igen.

När vi kom in var Axel precis klar med styckningen och skulle vacuumpacka.

Till sen lunch åt vi barn-i-ugn.

Nä jag skoja, vi åt äggmackor. Och lite senare var det dags att fräscha upp oss lite och åka in till Alingsås.

Vi passade på att handla lite innan bowlingen. Loke gillar att många affärer ger bananer till barn. Bananhållare på vagnen finns det ju tillochmed!

På Stures bowling var vi lite tidiga så vi fick vänta lite innan resten av sällskapet dök upp.

Själva bowlingen gick skitkasst för min del, det är inte min sport riktigt! Men vi hade roligt plus att vi mellan våra kast (?) fick springa efter Loke. Han var helt övertaggad och sprang runt som en duracellkanin i nästan en timme. Vi fick honom att sitta still och dricka och leka lite med ett vattenglas några minuter, annars var det full rulle! Man kunde gå upp för en ramp och springa genom en korridor in i ett förvaringsrum och sen tillbaka, och det ville han göra om och om igen, haha. Och det fick han också för alternativet var att han ville springa ut på bowlingbanorna och han blev ganska arg när han inte fick det. Lite kul var det att försöka rulla ett bowlingklot också, men de är lite tunga för honom ännu, hehe. Det gick över förväntan att ha med honom i alla fall, trots att det blev ganska sent. Efter bowlingtimmen var klockan sju och då gick vi och beställde mat i restaurangen. Det gick ganska fort att få maten och vi hade med kex som Loke åt innan den kom in. Sen fick han äta pommes och saltgurka vilket gjorde honom lycklig.

Han hängde med riktigt bra och tröttnade inte en enda gång under middagen, Axel fick en kopp kaffe efteråt tillochmed! Sen tackade vi för oss och gick lite innan resten av vårt sällskap, så var klockan nånstans mot halv nio tror jag. Sen hann vi nog inte ens ut från Alingsås innan han sov i bilen 🙂 Väl hemma bytte vi blöja och tog på pyjamas och så fick han en flaska välling och sov väl samma sekund som det var slut. Sen sov han till tio i åtta vilket väl får räknas som högsta betyg tror jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.