Ny dusch!

Det var ju drygt ett år sen vi fräschade upp badrummet med lite färg i taket och på listorna. Redan då sa vi också att vi kommer vilja byta ut duschen och handfats-möblerna där inne. Duschen var långt bortom räddning på rengöringsplanet och allmänt väldigt ofräsch och ful. Men vi har inte tagit tag i det, förrän nu! För ett tag sen hittade vi en passande dusch på blocket (oanvänd) och slog till. Den har legat här hemma ouppackad sen dess men igår tog vi tag i saken och rev ut den gamla duschen (uäääk!) och satte in den nya.

Jag har inte några jättebra förebilder men här är en.

Sånt här vill jag inte visa egentligen för det ser ju sjukt ofräscht ut, men ja, så var det. När gamla duschen var utslängd var det sanering som gällde och all gammal svart silikon skrapades bort och det skurades.

Sen var det dags att montera!

Nya duschen är lika dan, fast ny då och lite modernare. Vi kunde därför använda samma hål i väggen vilket var skönt.

Det tog lite tid att få dit den, men till sist var den på plats! Lite silikon på det hela också så ska den gå att använda också! Blir till att testa ikväll!

Nu ska vi klura på vad vi ska ha för handfatsmöbel också så åker den nuvarande kolossen ut tillsammans med spegelskåpet.

1 tanke på “Ny dusch!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.