Ny pyjamas

Det är nästan tur att det saknas vissa delar ur den ärvda barnklädessamlingen så vi ”får” köpa något själva, hehe. Just pyjamasar slits ju rätt hårt så i Lokes nuvarande storlek (86, lite 92) fanns det inte riktigt någon passande. Jag kikade därför in på Kappahl på vägen hem från jobbet igår. Jag tycker deras Newbie-kollektion är så himla fin och jag hittade snart en fin pyjamas i rätt storlek. Jag fick gå snabbt därifrån sen för att inte köpa på mig mer kläder, så mycket fint!!

Idag kommer min mamma på besök och stannar till måndag! Det är sportlov både för henne och för Veckans barn-träff, så det passar ju fint.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.