Mamma på besök!

Så får se om jag hinner blogga nåt seriöst senare idag! Jag har lite bilder från gårdagens riktigt trevliga dressyrträning att bjuda på vid tillfälle! Tills dess får ni en bild på den hör glada skiten som var med mig och mamma på årsmöte heeela kvällen igår och var en solstråle hela tiden trots att klockan tickade ordentligt förbi läggdags.

Idag blir det en lugn uteritt för Kaprifols del, i sällskap med Abbe och Mikaela, och så får vi se vad vi hittar på resten av dagen. Jag har några små potentiella projekt vi skulle kunna ta oss an… Får se vad det blir!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.