Lördagen i bilder!

Med tömkörning på schemat! Så då fick vi ju baka! Loke gillar att baka.

Efter bakning och frukost och lite dammsugning av hus gick vi ut och morgonfodrade diverse djur. Sockan har inte fått sina lamm än, de nuvarande lammen är pigga och glada och Fru höna Brons ligger fortfarande på äggen! Bara typ nitton dagar kvar, heja heja. Kaprifol laddade för träning och fick snart komma in och bli lite presentabel.

Loke hjälpte till att skritta fram Kaprifol. Och ja, jag borde ju bli bättre på att sätta på barnet en hjälm. Men jag höll i honom! Nästan hela tiden i alla fall.

Så drog träningen igång och ponnyridningsåsnan fick eld under hovarna och sprattlade runt fint på banan.

Lite överenergisk och skulle göra allt på en gång först, men blev sen fin en stund innan bensinen tog lite slut. Hon behöver träna på att hushålla med krafterna!

Men hon var fin, hon har ju inte gått så mycket den senaste dryga veckan eftersom benet varit lite svullet. Skönt att se henne i ordentligt arbete på lite håll och se att hon såg fräsch ut.

Två andra pållar var också med och tränade och båda kom i släp så det var ju också lite spännande tyckte Kaprifol. Men hon höll fokus rätt bra ändå.

Emeli hade med sin man och två barn idag också, den ena är några månader äldre än Loke bara och den andra är plus nåt år eller två. De lekte stundtals väldigt gulligt med varandra och Axel visade dem lammen. Fikade gjorde vi såklart också!

När alla tränat färdigt lugnade allt ner sig, Loke sov lite middag, vi åt lunch och så tog vi tag i dagens andra projekt: däckbyte.

BMW-n, Valpen och hästsläpet fick sommarskorna på! Nya bilen Billy hade sommardäck på vid köpet så där behövde vi inte byta nåt. Loke slogs med stenplattorna också så senare vid läggdags (efter grillad älg till middag) var näsan röd och lite skrapad. Tror nog han upplevde sitt första näsblod också. Kan vara så. Han överlevde i alla fall, och näsan sitter ju kvar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.