Filminspelning

Jag är delaktig i ett uppdrag/mindre projekt på jobbet där uppdragsgivaren är på besök hos oss i Borås den här veckan och ser hur det går för oss. Det är ett ganska speciellt projekt och uppdragsgivaren, som kommer ifrån USA, vill att det hela ska filmatiseras till en liten ”informationsfilm”. I går hade vi därför en kameraman från ett filmföretag i Göteborg hos oss och jag och en kollega har blivit filmade när vi utför de olika provningsmetoderna i projektet. En annan kollega, som är ”huvudpersonen” i projektet har även blivit intervjuad och så även uppdragsgivaren som är här från USA. Jag sitter främst vid mikroskopet och glor, hehe, så det är inte så mycket action, men lite spännande var det! Filmen beräknas vara klar senare i sommar och sen kommer vi bli kändisar i USA, helt klart.

Efter ”mina framträdanden” var det dags att åka till Gäsene och årets första tävling på anläggningen där. Det var unghästhoppning och klasserna 100, 110, 120 och 130 avverkades i rask takt så det gick smidigt. Vi byggde även om banan till nästa veckas omgång och då fick vår lilla gås komma in på banan!

Det ska bli spännande att se hur hästarna hoppar på detta i nästa vecka. Det är ju det enda nya hindret på banan så det är lite starkare i färgerna än de andra hindren, hehe. Kanske nån häst som blir sugen på gräset också? Nej antagligen inte, de hoppar säkert ganska enkelt över detta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.