Tömkörning

Det blev en intensiv helg för Kaprifols del, för igår stod det tömkörningsträning på schemat! Kanske inte helt hundra optimalt, samtidigt jag tyckte det var intressant att se hur hon orkade/hur hon rörde sig dagen efter allt hoppande plus att lite uppmjukande jobb på töm nog ändå inte var så dumt.

Det var tjugo grader och strålande sol så även det bidrog nog till att hon var lite ”mattare” än vanligt. Men hon jobbade på superfint och såg fräsch ut, i galoppen var hon lite ”motvillig” dock och hade nog lite träningsvärk så Emeli gjorde inte alls mycket jobb där, utan la mest tid på traven och skritten.

Idag och i morgon får Kaprifol ta det lite lugnare, och sen är det ju dags att blicka framåt igen. Dressyrträning 30:e maj och hopptävling 2:e juni!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.