Hagbyte

I går fick hästarna komma ut i ny hage! Först hade vi tänkt att släppa dem i den hagen bortanför grannen men det har fullkomligt exploderat med gräs i hagen vid huset så vi tog den i mellan så det inte ska bli helt övervuxet. Mysigt med hästarna precis utanför dörren!

Idag är det fredag och jag och Loke ska gå till veckans barnträff, sista för säsongen! I övrigt har vi inga planer för dagen men vi ska säkert hitta på nåt mer.

Söta busungen i sin nya pyjamas! Jag tycker alltid kläderna ser så stora ut när de inte sitter på barnet, och framför allt när jag står där i butiken. Trots att jag VET vilken storlek jag ska köpa måste jag ändå jämföra med en storlek mindre och fundera på om den inte passar bättre för SÅ stor är han väl ändå inte. Men den här gången fick jag med mig rätt storlek, 92 är vi uppe i nu för det mesta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.