Lister i hallen!

Häromdagen kom då det stora tillfället då de övre listerna kom upp i hallen! Nästan så vi ska öppna en flaska champange, å andra sidan är det fortfarande inte helt klart så vi kanske sparar det till en annan gång, haha. Men det ser ju klart ut i alla fall!

Jag var ju lite dålig på att ta förebilder innan vi började med hallen, men här är några bilder när vi precis tagit ner alla lister och dragit ner den hemska bruna vävtapeten. Dörrhålet är fortfarande icke rivet och taket är brunt. Det var så länge sen nu så vi minns knappt själva hur det såg ut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.