Djurparksbesök

Igår gick Lokes livs andra djurparksbesök av stapeln och vi var där heeeela dagen. Vi hade sällskap av ”Sjann, Oyey, Jo-jo, Ku-ku, Pi-pi, Mio” och en till ”Oyey” (många i släkten som går under namnet Oyey nu). Vi tittade på massa djur såklart och det kändes som att Loke kom ihåg att han var i djurparken för inte så länge sen, och fattade lite mer vad det handlade om. Det var ju väldigt roligt att busa med kusinerna också! Nog roligare än att titta på djuren tillochmed.

Vi grillade korv nånstans halvvägs och sen gick jag en promenad med Loke så han fick sova en stund i vagnen. Han vaknade sedan precis i tid för att hänga med på tåg-slingan förbi älgarna, det var lite spännande! Älg kan vi säga nu också, fast han tror oftast att de är hästar.

Därefter blev det glasspaus, jag och Loke delade på en mjukglass och alla kusiner ville gärna dela med sig av sina glassar till Loke också, haha. Vi hittade en traktor att sitta på (INTE roligt när mamman ville gå vidare), kycklingarna och låtsas-kossan inne i stallet var spännande, och så klappade vi en get inne på barnens zoo. Och avslutningsvis letade barnen fossil i sandlådan inne i dino-parken. En väldigt solig och härlig dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.