Grabbarna bus

I förmiddags vid niotiden anlände Lucas och Oliver till oss och det dröjde inte många sekunder innan de röjde runt med Loke och hade roligt! Vi drog med oss dem ut och släppte ut hönsen och bytte vatten till dem, och sen lekte de i sandlådan och i lekstugan. Liten fruktpaus fick de men i övrigt lekte de på för fullt fram till lunch som Axel lagade.

Efter lunch gick jag på en promenad med Loke som somnade snabbt i vagnen och Axel tog med sig de andra killarna och tillverkade pilbågar. Det projektet höll på större delen av eftermiddagen, sen skulle det ju provskjutas också!

Medan killarna grejade med pilbågarna och Loke sov ägnade jag mig åt målning. Lekstugan är ju ett pågående projekt och jag hade nog hunnit klart, om det inte var så att färgen tog slut ganska snart.

Jag hittade snart en annan färgburk så jag satte igång med ett annat målarprojekt.. Kunde ju inte slösa på ledig tid! Innan målningsstart:

Jag kom en bit på väg innan Loke vaknade och vi gick in och bakade eftermiddagsfika. Jag gick dock ut och fortsatte måla nu på kvällen när Loke somnat och jag hann en bit till, tills den färgen också tog slut… Rackarns färgburkar alltså!

Får inhandla mer färg nån dag och fortsätta helt enkelt.

Lucas och Oliver blev hämtade vid halv femtiden och vi gjorde inte så mycket mer när de åkt hem. Loke fick gunga lite och hängde med Axel och klippte lite gräs borta vid hönsen. Och sen var det ju ganska snart läggdags!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.