En måndag

En hel vecka av Axels fyra semesterveckor har passerat och igår var det alltså måndag igen. Förmiddagen gick åt till att färdigställa det sista på hans artikel som sedan skickades in, men på eftermiddagen blev det lite gårdsjobb. Och då i form av ogräsrensning och fortsatt bilning av golvet i verkstan.

Det fick ju väldigt snabbt och smidigt i början men det ska ju inte alltid vara enkelt tyvärr. Första halvan betong som skulle bort var gjuten ovanpå ett annat golv, och var således väldigt enkelt att både bila loss och skopa upp. Andra halvan är tjockare och har inget golv under sig vilket gör det precis tvärt om: svårare att bila loss och omöjligt att skopa upp. Så vi är inte klara än, men en bit framåt har det gått i alla fall. Sen har Axels fått jobba mestadels själv, Loke har inte uppskattat den här delen av projektet och just skopa betong är väl inte min gravida kropps favoritsysselsättning heller tyvärr. Men men, lite i taget. Och mycket fika. Loke gillar att göra kaffe till sin pappa.

Och han var väldigt mån om att han skulle äta mer paj, haha.

I dag behöver vi flika in med lite annat arbete så får se om vi hinner köra mer betong. Det närmar sig avskiljning av lamm och då behöver staketet runt hagen vid tennisbanan få en omgång av röjsåg, så det blir förmiddagens to-do. Lite senare idag får vi besök av Kaj, Tilda och Noah också, skoj!

Finn två tackor bland sex ”lamm”, drygt tre månader gamla är de nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.