Bilbloggning

Det blir ett par inlägg skrivna under bilåkning helt klart. Men det är ju smidigt! Igår under förmiddagen var vi på fika hemma hos Mikaela och Tobbe, de som stod i stallet tidigare men som nu köpt egen gård. Vi fick en rundtur på gården, och så fikade vi som sagt. Roligt! Vi passade även på att köpa en stol till Loke på vägen dit, en begagnad trapp-stol. Den invigdes hemma sen och Loke verkar nöjd!

Under eftermiddagen lagade Axel putsen.

Och under kvällen fick Kaprifol lite pyssel och promenad. Hon och ponnyn går fortfarande tillsammans i ”bantninghagen” och de har plötsligt blivit bästa kompisar. Lite skönt för ponnyn som i vanliga fall är lägst i rang och nästan lite utstött.

Idag är vi på resande fot igen. Hade inte Loke vaknat och varit pigg som en lärka 06.10 så hade klockan ringt 06.30. Han sover för övrigt utan blöja sen nästan en vecka tillbaka och vi har inte haft några ”olyckor”. Enda sen vi slutade med kvällsvällingen har han varit helt torr på natten.

Morgonbestyren med frukost, djur och packning är avklarat, nu styr vi mot High Chaparral där vi även träffar Torbjörn och hans familj. Blir nog skoj!

Tur att Björnen får plats på nya stolen. Han är, efter en längre paus, återigen väldigt kär av Loke. Nu i uppgraderad edition och ska både äta, kissa på pottan, borsta tänderna och sova. Tidigare räckte det att han gick att krama lite då och då. Gulligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.