Produktiv helg!!

Vilken härlig, rolig och otroligt produktiv helg vi har haft!! Min familj var alltså på besök och alla var väldigt glada i arbete så vi fick massor gjort, både små och stora saker. Huvudprojektet var som sagt att stallet blev målat, vitt på väggarna och svart på nedre delen av stolparna.

Sen fick traktorns lastbrygga nya brädor.

Vi fick hjälp med att bära upp de stora gipsskivorna på loftet och vi har plockat mängder av vinbär och lite rabarber och kokat saft i stora lass. En del har vi druckit upp också men många flaskor har vi fyllt och kan kalasa på resten av sommaren.

Och så fick vi upp spontbräd-bitar över torkrummet, en sån där liten skitgrej som aldrig blev gjort av nån anledning. Svalboet åkte ut och brädor upp. Blir till att lasera dem bruna nån dag också.

Vi har fått höleverans också!! Nu hade vi ju inga stora bekymmer med hö förra året men det känns ändå fantastiskt bra att ha trettiosex prima balar från vår egna bonde på plats hemma. Vinterns ranson för både får och häst!

Vi har även fått hjälp med att dra ur spik ur alla reglar som vi tagit ner från verkstan, så de är nu redo att användas igen! Och så har vi haft trevligt också, både under och mellan arbete. Och druckit drinkar!

Och badat i sjön!

Inte illa va! Nu väntar en sista gemensam semestervecka innan Axel börjar jobba igen, och heltid ska han jobba också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.