Stallbilder

Igår efter jobbet hjälpte Loke mig att ge Kaprifol lite eftermiddagshö medan Axel fixade det sista med maten. Ofta hjälpsam denna grabb!

Efter middagen gick vi ut igen, Kaprifol fick sin 20min promenad och så skyfflade vi lite grus. Det kommer bli himla bra detta tror jag! Vi kom dock på en sak till som vi ska göra innan det är helt klart, och det är att sätta på några ”stålbitar” på kanten av betongen där traktorn kommer köra in och ut med höbal. Det är ju framförallt på vintern när traktorn har snökedjor som det kan slita sönder kanten, men bra att skydda den även utan snökedjorna!

Det är ju inget som hästarna kommer märka av dock, så för delas del är det relativt färdigt nu.

Mitt största bekymmer just nu är ju VAR i hela friden jag ska ställa krukorna med blommor i!? Hagen är ju breddad mot stalldörren så där känns det lite för trångt för att ha nåt… Svåra bekymmer detta alltså.

1 tanke på “Stallbilder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.