Första BVC-besöket

I förmiddags åkte hela familjen in till Vårgårda och handlade och så var det dags för Noras första besök på BVC. Vi väntade och väntade i väntrummet (Loke lekte kungligt med alla traktorer) och efter drygt 20min gick jag in och frågade var vår sköterska höll hus. Det visade sig att det stod fel dag och tid i vår bok jämfört med hennes schema, typiskt! Vi fick träffa en annan sköterska och vägde och mätte Nora lite snabbt och eftersom vi inte hade något annat att ta upp åkte vi hem sen. Vår sköterska ringer oss i morgon så får vi se om vi behöver komma in på nästa veckas besök, om allt såg bra ut idag skulle vi ju slippa det besöket nämligen. Nora hade växt/rätat ut sig tre centimeter sen födseln och gått upp ca 300g sen hembesöket för en vecka sen. Det är ungefär dubbelt så mycket som man ”vill” att de ska gå upp så det får ju räknas som rätt bra ändå! Hon vägde därmed in på 3925g och lär spräcka 4kg-gränsen när som helst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.