Saker byter hem

Våra grannar ska flytta och har således en del grejer som behöver tas om hand eftersom de flyttar till mindre boende. De bjöd därför in oss till sin lada för att se om vi var intresserade av några grejer och det fanns allt en hel del. Vi har därför både i fredags och idag kört grejer med traktorn. Vi har fått massa fina och användbara grejer, så snällt! Samtidigt som de är glada att bli av med en del, win-win!

Vi har till exempel fått en säng och stolar och bord till köket.

Vi fick även en utemöbel i trä bestående av bord, soffa och två stolar. Och en massa ”bra-att-ha-grejer” i form av spik i tusental, nån skyffel och spade.

Loke har också fått massa saker. En studsmatta till exempel, skidor, cyklar, bord och stolar till lekstugan, en bob, en pulka, en uppblåsbar krokodil, en gummibåt och en puff till sovrummet!

Det är inte omöjligt att det blir fler grejer heller, det dyker ju alltid upp mer saker när man röjer inför flytt! Lyckligtvis blev vi av med halmbalarna i ladan tidigare i veckan så vi har plats i ladan till alla grejer, haha. Får ta och organisera där nån gång, och få upp lite hyllor eller liknande till ”säsongsgrejer” som skidor och pulkor, och gummibåtar.

2 tankar på “Saker byter hem

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.