Landat hemna

Helgen har varit bra och rolig med god mat, umgänge och lite Sinterklaas-firande. Bilresan upp gick väldigt bra; Nora sov i stort sett hela vägen, hon vaknade till när Axel gick in för att köpa olja till bilen så då passade jag på att ”tanka henne” och så sov hon gott vidare sista biten. Även bilen blev tankad en gång och så ville Loke kissa två gånger. Det blev dock lite lite sömn för Lokes del, men några minuter slumrade han i alla fall.

Väl framme hos Britt och Simon fanns det många att leka med och Loke höll i gång för fulla muggar hela dagen. Blev lite si och så med matintag också men han klarade det ganska bra utan alltför stora dippar i humöret. Han stöp i säng vid läggdags men sov oroligt under natten tyvärr. Men vi fick ändå helt Ok sömn i alla fall!

Idag var vi ute en sväng på förmiddagen och kikade in gården och omgivningen lite. Och hälsade på hönsen som hängde med i gårdsköpet! Skoj med fler höns i familjen!

Vid halv ett packade vi ihop oss och började resan hem via bror. Det tog oss en knapp timme att köra dit, nu hade vi dessutom hästsläpet bakefter som Britt lånat så det rullade på i lagom takt. Ett kylskåp stod där i också! Eftersom vi ändå hade släpet med oss höll jag utkik på blocket under uppresan och hittade ett prima i Hallsberg som vi hämtade under lördagskvällen. Vi har inte ”installerat” det hemma ännu men det ser ut att bli bra. Det har nästan samma mått som det gamla och är väldigt fräscht och fint.

Hemma hos bror blev det fika och lite lek, och han och Axel hjälptes åt att fixa med bilen och släpet då lamporna på släpet krånglade. Visade sig vara en säkring i bilen som gått, så det löstes enkelt!

Och så blev det mer bilåkande! Nora sov återigen hela vägen hem med en matpaus när vi ändå stannade för att handla lite på Ica i Skara. Loke sov en stund också vilket var välbehövligt och han höll humöret uppe större delen av vägen. I natt sover vi alla förhoppningsvis lite extra gott efter helgens upptåg och så satsar vi ny energi på den nya veckan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.