Hem igen!

Ja det har blivit mycket bilåkning de här helgerna, men så blir det när man var stor släkt som man gillar att umgås med! Jag lyckades med nöd och näppe hålla mig vaken till tolvslaget igår och vi skålade och tittade på raketerna som sköts från Isaberg, på andra sidan sjön. Det speglades fint i vattnet! Några lyktor släpptes upp också, lite fint. Det var faktiskt mitt och Axels tionde nyår ihop och vi inleder nu vårt tionde år tillsammans.

Sen gick jag och la mig och Loke gjorde sitt bästa för att ta hela sängen, det gick lyckligtvis bra att flytta på honom utan att han vaknade.

Vi hade en bra natt, efter fem var det dock två som snarkade i sängen och Loke pratade och rörde sig mycket i sömnen (”min dator!” Och ”Jag vill inte leka” bland annat, hahaha) så därefter blev det inte mycket sömn fram till sju när Loke vaknade. Jag höll kvar honom en halvtimme till ungefär och sen fick han gå ner och leka med Oma och farfar, så skönt! Jag slocknade direkt och sov till klockan var över tio!! Så länge har jag inte sovit på flera år typ, haha. Nora sov också så gott så, tacksamt.

Därav blev ju morgonen ganska kort men en stund efter ”frukost” åkte vi till Axels farmor och fikade lite och sen styrde vi bilen hemåt. Vi stannade i Tranemo och handlade och köpte med oss lite lunchmackor som vi precis ätit i bilen. Nu sover Loke (och Nora sover fortfarande efter att hon somnat på väg till Axels farmor) och vi har 40 min hem ungefär. Ikväll får vi en lugn ”ensam” hemmakväll och i morgon kommer min mamma!

Kusinerna på Axels sida av familjen! I mars blir dem fyra då även Noah blir storebror till en lillasyster.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.