Trött!

Den här veckan har Loke plötsligt börjat vakna tidigare, innan har han ju gärna sovit till halv åtta-åtta under en lång period. I morse vaknade båda barnen och var pigga och glada klockan sex.. Jättekul! En dryg halvtimme lyckades jag hålla kvar dem i sängen men sen var det lika bra att gå upp. Axel åkte iväg på rävjakt men jag hade ju sällskap av delar av hans familj i alla fall. På förmiddagen blev det en runda med Nasse och vagnen.

Först åkte jag med Loke.

Och sen bytte vi så Marleen gick åka, och jag gick med barnvagnen med Nora.

Loke åkte och handlade med sina farföräldrar också, en rolig aktivitet! Nora sov medan de var borta så jag tog en hääärlig dusch. Fikat och ätit god mat har vi gjort också såklart.

Beatrice red Kaprifol åt mig idag, men i morgon är det dressyrträning nere i ridhuset. Det ser jag fram emot!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.