Dags för avskiljning

Runt hundra dagar har gått sen våra lamm föddes och det betyder att det är dags för avskiljning. Igår flyttade vi över flocken till sin vinterhage och idag har vi flyttat över de två baggarna till hagen vid tennisbanan och de fyra tacklammen till Görans hage. Våra fyra vuxna tackor går kvar i vinterhagen där vi har extra koll på dem nu när ljuvren ska sinas. Det hela gick rätt lugnt till och tackorna verkar redan ha kommit över separationen.

Under förmiddagen hade vi Elsa, Vera och Elin här på lekdejt, det var uppskattat av alla parter! Axel tillbringade förmiddagen med röjsågen så staketen leder strömmen så bra som möjligt nu när alla får är lite vilsna.

Jag har även ridit Kaprifol på banan, ett ”repetitionspass” av onsdagens dressyrträning. Det gick bra! Även Assim har fått röra på sig i form av longering.

En riktigt go grillkväll blev det också med Axels föräldrar som kom idag, och grannarna såklart. Jag hade gjort en körsbärspaj till efterrätt av nyplockade körsbär, det gick också att äta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.