Heldag i bilen

Som ni kanske minns gick inte Camillas potentiella häst igenom besiktningen så idag har den äntligen hämtats med lastbil och åkt. Camilla har flitigt letat vidare efter den nya stjärnan och idag var jag med henne på roadtrip uppåt i landet för provridning av två hästar. Hon blev förtjust i den ena som ska besiktigas på tisdag, så nu håller vi tummarna för att den går igenom så den kan flytta hem till oss!

Vi åkte strax efter åtta i morse och klockan var närmare åtta igen när vi landade här hemma. Så en heldag minst sagt! Men vi har haft jättekul och det har varit väldigt spännande, och ännu mer spännande blir det ju på tisdag som sagt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.