Massa skoj

Igår fick vi spontant besök av Camilla, Elina och Aaron! Mormor var ju här också och de sov alla över till idag. När de kommit och lunchen var intagen tog vi en runda med stora ponnyvagnen! Första åkturen efter att Axel modifierat vagnen lite och det gick ju bra! Assim behöver lite hjälp att bromsa i de värsta nerförsbackarna men annars drar han på fint.

Och så var det ju Dagen D för den andra Camilla, hästen som vi var och tittade på i söndags dansade igenom besiktningen och anlände därför till gården framåt eftermiddagen. Hon fick Assim som sällskap ett par dagar innan vi släpper ihop hela gänget.

Och Axel jobbade hårt hela gårdagen med att putsa den andra sidan av väggen, nämligen den i stallet!!

Tänk att det snart faktiskt är FÄRDIGT i mitt fina stall? Lite brädor över detta, och lite färg så blir det himla tjusigt.

När Axel var klar drog vi ner till sjön och några vågade bada.

Och kycklingar har vi nu också! Hönan gör dock inte riktigt sitt jobb så hon har tre med sig ute och vi har fyra inne hos oss..

Och jag tror vi sätter dagens datum 2020-08-05 för när den här tösen började gå. Det har rasslat till ordentligt de senaste dagarna och nu går hon nästan alltid ett par steg innan hon sen dimper ner och börjar krypa.

Finaste tjejen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.