BVC och kaninhus

Noras tiomånadersdag passerade ju häromdagen och idag hade vi det tillhörande BVC-besöket. Vi träffade en tandhygienist först och Nora fick visa upp sina numera TRE tänder. Därefter var det vägning och mätning i vanlig ordning och Nora landade på hela 71 cm och 7.8 kg! En ökning med nästan fyra centimeter och 600g på två månader, haha. Tur att inte livet är en växa-tävling. Jämförelsevis var Loke 75cm lång och 9.8kg vid samma tillfälle, lite stadigare grabb! Men så är det ju lite skillnad i rörelsenivå på dem också!

Medan vi flickor var på BVC var pojkarna på. XL-bygg och köpte lite fler brädor och gångjärn till kaninhuset. Så resten av dagen fick åt till att bygga klart detta arkitektprojekt. Och så red jag ut med Ebba också så båda hästarna har fått röra på sig tillsammans idag med.

Ja ni ser ju vad fint! Axel glömde köpa haspar dock, så helt hundra klart är det inte men en krokig spik kan ju hålla dörrarna stängda!

Eftersom vi ska till Nissafors tisdag-onsdag parkerade vi buren på ett nät i en av hagarna där det växer massa gräs. Så har kaninerna mycket att pilla på medan vi är borta och gräver sig inte ut heller.

Det hann ju typ bli mörkt innan kaninerna var på plats så det får bli fler bilder i morgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.