Hopptävling

Idag var det min tur att åka hemifrån efter frukost, dags för hopptävling i Gäsene och jag var ”banchef”. Låter ärofyllt va? Drygt 100 starter uppdelat på alldeles för många klasser så det tog hela dagen, men vi hade himla kul så det rullade på snabbt!

Sen togs hindren in för säsongen och jag åkte hem till familjen som roat sig under dagen.

Efter middagen gick vi ut och tog hand om djuren lite och la in mer skräp i släpet inför morgondagens tripp till tippen. Och så la vi in spån i ligghallen också för i morgon flyttas de tre stora hästarna över till sommarhagen med tillgång till lösdriften. Ponnysarna får gnaga vidare på redan betade hagar ett tag till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.