Dressyrträning

Oj vad lyxigt att inte behöva åka eller rida iväg för träning, utan att ha det på hemmaplan! Nu fick jag då visserligen skritta en runda som uppvärmning, det får jag ju på köpet när jag rider till ridhuset, men det blir ju mycket enklare att planera tiden. Kaprifol kändes hyffsat trevlig från början och jag försöker vara noga med att hon svarar fram och jag försöker låta bli att ”tjata” på henne.

Träningen gick bra! Väldigt stor skillnad att rida träning på hemmaplan jämfört med nere i ridhuset faktiskt, och jag är väldigt nöjd med att våra vardagliga problem ”kom fram” tydligt så jag kunde få hjälp med det. Fick ett par ”aha-upplevelser” som jag ska försöka fortsätta jobba på. Roligt roligt! Och jobbigt, träningsvärk idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.