Födelsedagskalas

Noras första födelsedag har passerat! Och det blev allt en bra dag. Loke var på förskolan och jag och Nora tog hand om djuren och städade och tvättade mm. Kycklingarna får stå för bilden, så glad över att de ser ut att vara så olika färger fortfarande! Jag tror och hoppas fortfarande på att det är tre tuppar och fyra hönor. Av hönorna är det i så fall en svart, en brun, en gråaktig och en vit-svart. Så roligt!

När Loke kommit hem blev det tårtbakning för hela slanten!

Eller ja, 90 procent av tårtan var klar från affären, men det var allt rätt tillräckligt att lyckas med de sista tio procenten med två tårt-galningar runt fötterna/på bänken/på bordet. Loke var lite hjälpsam i alla fall, Nora var mest… Nora.

Till sist kom farföräldrarna och Marsha så vi kunde smaka på tårtan! Och strax kom även Axel hem, pizza till middag och så fick Nora lite paket. Jag och Axel bestämde tidigt att även Nora såklart måste ha en egen traktor. Det blev dock inte en John Deere som storebror har, utan en alldeles egen New Holland.

Det kändes allt som att hon blev väldigt nöjd! Hon får ju aldrig låna storebrors, men gör det ändå. Men nu behöver hon inte det!

Vilka galna race det kommer bli här hemma snart! För budgetera för nytt golv i hela nedervåningen, haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.