Torsdag

Det blev en sen kväll igår, men nu är golvet lagt! Grymt nöjda såklart. Enligt beskrivningen på fixet ska det bara torka ett dygn men eftersom vi höll på rätt sent igår väntar vi tills i morgon innan vi fogar. Så det blev en vilokväll idag!

Idag har det varit hemmajobb av bästa sätt. Jag blev road av barnen som åkte snowracer utanför fönstret och Loke kom ner med fika i sin ryggsäck under förmiddagen. Så gulligt! Varm oboy i termos och en dammsugare/punchrulle, kan det bli bättre? Jag brukar ju gå upp och fika oftast, men det har varit en del möten idag så ville gärna få gjort nåt där emellan. Lönesamtal har jag haft också, det kändes som att det gick bra, så får hoppas att jag får ”skörda frukterna” av detta i mars när beskedet kommer.

En annan kul grej för idag är att jag betalade av de sista tusenlapparna på mitt CSN-lån! Jag var väldigt nära att göra det redan för ca 2-3 år sen, men det var väl nån bil som havererade däromkring så jag sköt på det. Men nu är det borta, nollat, puts väck! Riktigt go känsla.

Efter jobbet blev det middag och lite senare gick jag och Nora ut och nattade djuren. Nora fick rida också! Blir ju inte mycket av det annars eftersom Loke oftast gör det, men nu passade vi på. Hela vägen till brevlådan och tillbaka gick vi.

Så söt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.