Kväll i stallet

Nu är äntligen följetongen om spegeln avslutad! I går efter jobbet stannade jag vid affären och reklamerade den trasiga spegeln utan bekymmer. Det tråkiga var att det inte fanns någon lika dan spegel kvar, de var slut, vilket jag visste, så jag hade sett ut en annan spegel som var ganska lik. 100kr billigare var den också, så jag fick tillbaka lite pengar till kontot. Innan jag åkte hjälpte butiken mig att öppna den nya spegeln så den inte också var trasig, men den var hel och fin! Så den fick följa med hem och den kom upp på väggen samma kväll.

Inte alls dumt om jag får säga det själv!

När barnen somnat gick jag ut till stallet. Assim fick vila men Kaprifol fick röra på sig. Nu har även ridbanan tinat fri från is, bara nästan två dagar senare än resten av världen, haha, så det blev ett dressyrpass! Länge sen sist så jag kom knappt ihåg vad vi brukar träna på, men nåt fick vi till i alla fall!

Det var väldigt lugnt och skönt att vara ute i stallet, kände ingen stress som jag kan göra ibland om det är mycket annat som ska ordnas med. Men nu tog jag det riktigt lugnt och borstade lite extra, smörjde av lädret efter ridning och njöt över att kunna tvätta händer och bettet i varmt vatten.

Vi har införskaffat en ”adapter” till kranen också, och en spiralslang så nu kan vi spola med varmvatten i spolspiltan! Eller ja, så fort jag (eller Axel) monterat på adaptern. Jag fick inte loss delen på kranen som ska bort först, och jag hade ingen lust att leta efter ett verktyg igår kväll… Så idag kanske! Lagom till ler-säsongen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.