Långhelg till ända

Så var midsommarhelgen avslutad och det har blivit en bra kombi mellan nytta och nöje. Vi hade det toppen i Nissafors med Axels föräldrar! Barnen badade i badtunnan tills de blev alldeles skrumpna och de åkte båt både en och två gånger. Lillasyster kör!

Hemma har vi ätit (mer) glass, plaskat i småpoolarna, lagat betesputsen, putsat hage och stängslat klart vid Viksgården så fåren kunde flyttas dit. Finns ganska mycket att roa sig med där för ett gäng får. Här har vi precis släppt ut flocken och alla tjugotre är på bilden. Kan du räkna dem?

Nä inte jag heller. De trampar dock ner det mesta ganska omgående men längre in i hagen finns det massor med sly som de kommer mumsa i sig så snart de hittar dit.

Halv fem idag gav jag och barnen oss ut på en runda med ponnyvagnen också. Det var ”bara” 24 grader ute jämfört med tidigare 29, men vi tog det ganska lugnt ändå. Appen var såklart på för att mäta sträckan för barnens tävling, men konstigt nog så registrerar den inte gångarterna så bra i vagnen! Får fästa telefonen på Assims sele kanske…

Dagen avslutades med grill och bad i badkar för att skrubba sommarbarnen rena. De flesta fläckarna gick bort, men några verkar vara bestående.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.