En aktivitet per dag

Sista veckan innan barnens sommarlov är fullbokad! Varje dag har vi minst en ”aktivitet” att utföra efter jobbet. Igår blev det hämtning av Kaprifol och idag har jag besiktigat hästsläpet medan Axel och barnen har putsat en hage. Hästsläpet gick igenom utan anmärkning vilket var skönt.

I morgon är det dags för årets insamling av hösilageplast och vi ska försöka hinna putsa en hage till. På torsdag är jag i Stockholm, sista för säsongen, och på fredag är Axel en heldag i Göteborg och kommer hem efter eller precis vid barnens läggdags.

På lördag är planen att i alla fall börja fundera på hur vi ska koppla ihop avloppet och se så vi har alla rördelar till detta. Lite oklart hur exakt det ska gå till men Axel verkar ha ganska bra koll..! På söndag åker vi kanske till Lugnås på ”Barnens dag” i Qvarnstensgruvan. Kan bli en bra avslutning på denna veckan!

Från kvällens barbackatur, härligt att vara där uppe igen efter två veckors ”frånvaro”!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.