Trip till tippen

Idag var vi äntligen iväg till tippen med ett lass; återvinning från stallet, gamla bildäck som legat i hagen, de gamla rören som vi grävde upp från gårdsplanen, en matta, ett bord och lite smågrejer. Alltid lika skön känsla, fast det finns fortfarande fler grejer att slänga, såklart.

Vi stannade även till på xlbygg och inhandlade lite krokar till älglampan så den kanske vi pysslar med under de mörka timmarna på dygnet. Vi får se!

Sen har vi fortsatt med vedhuggning också. Förra helgen sågade Axel ner en död ask i hagen bredvid huset. Vi började ta hand om den förra helgen, och idag har vi alltså fortsatt och det mesta som vi fick upp till huset förra helgen är nu hugget och klart. Men det är en del kvar i hagen så det kanske får bli morgonens aktivitet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.