Skridsko och ponnyvagn

Loke har numera lärt sig att han ska ligga kvar i sängen till 07.00 och då poppar han upp som ett popcorn och frågar om han får titta på tv medan föräldrarna sover en liten stund till. Det fick han i går morse, tror klockan var 07.30 då, och resten av familjen somnade om och sov till nio då Nora vaknade. 😅 Så där försvann ju den förmiddagen! Men vi hann i alla fall städa åt hönsen och såga lite mer ved.

Efter lunch tog vi var sitt barn; Nora ville åka ponnyvagn och pappa tog med sig Loke in till ishallen i Vårgårda för säsongens premiäråkning på skridsko. Det var första gången de satte fot i ishallen, men det kanske blir fler gånger. Roligast är ju dock om sjön blir farbar!

Jag och Nora åkte en ordentlig runda, väl inpackade i ett gosigt hästtäcke.

En bra söndag helt enkelt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.