Tågresa

Även söndagen bjöds på slädtur, vi åkte direkt efter frukost för det hade redan börjat töa. Släden är lätt en av de bästa grejerna jag köpt, så kul att åka!! Hoppas det blir mer snö innan vintern är slut.

Eftersom det var ordentlig kramsnö byggde Axel och Loke en snögubbe medan jag och Nora tog en liten extra sväng med släden. Olof-style såklart.

Efter lunch åkte Axel och handlade och Loke fick oplanerat besök av en kompis på förskolan. Det var första gången en obesläktad mamma lämnade sitt barn i mina händer så det var ju helt klart lite extra spännande. Jag fick tipset av syrran att lämna tillbaka barnet i samma skick som den kom i, så det siktade jag på! Men det gick bra såklart, barnen lekte inne nån timme och sen när Axel kom gick vi ut. Assim fick en morot och så körde vi in en höbal till stora lösdriften innan barnet blev upphämtat.

När vi var klara ute bytte vi till lite torrare och renare kläder och så åkte vi till julmarknaden i Od. Lite avslagen julmarknad, men vi fikade i bokcafét och köpte ost av Gäseneryttarna. Vi fick även med oss lamm-prinskorv och lite fudge.

Barnen var helt slut efter denna dag av nån anledning och bråkade och skrek och grät halva vägen hem så det blev snabbmat i soffan som fick avsluta dagen. Vi friterade pommes och nuggets och skivade upp en paprika.

Idag är det då måndag och jag sitter på tåget på väg till Stockholm. Det blir en övernattning också för vi har lite ”Julkul” i eftermiddag och det fanns inga tågbiljetter hem i kväll. Så jag åker hem tidigt i morgon bitti helt enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.