Vårfrisyrer

Nu är både ponnyn och fåren klippta! Assim fick sig en omgång igår vilket var välbehövligt. Skönt att slippa svettas floder och skönt att bli av med lite inför fällningen som snart drar igång. Det blev inte vackert, men funktionellt!

Idag var det fårens tur. Det var dock inte jag som höll i klippmaskinen utan Tilda. Axel passade även på att klippa klövarna så nu är det gjort också. I helgen ska de vaccineras också och vi tänkte dela upp dem i två grupper så några lite smalare tackor kan få lite kraftfoder som komplement.

Nedräkningen till lamningen har startat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.