Äventyr i skogen

Tentan är avklarad! Tror det gick okej, var en hyffsat lätt tenta.

Efter lite lunch åkte jag och Axel till stallet, alltid skönt att kunna åka dit när det är ljust, och fint väder var det idag också! Vi red en runda i skogen (ca 50min) och jag red första halvan, Axel andra. Tänkte att han skulle få rida när hästen skrittade på lite bättre framåt på hemvägen.

På sista grusvägen hem var det dags att grabben skulle lära sig trava och det gjorde han riktigt bra! (Barbacka!) Lite mindre planerat var det att han skulle galoppera.. Alice var väldigt pigg och tyckte att det gick för långsamt så det blev några galoppsprång där.. (Hästjävel…) Men det gick som tur var bra, och Alice fick trots detta en liten morot när vi var tillbaka i stallet.

För ett tag sedan fick vi massa marsipan av Axels mamma (även nougaten kom därifrån) och idag har vi använt lite av den till marsipanbollar rullade i ljus och vit choklad. =) Är ju trots allt ”efter-tenta-dag” idag. Mycket gott blev det!

4 tankar på “Äventyr i skogen

  1. Vad hände? Skrek Axel? Hehe.
    Men, jag tycker att det är en bra sak att du lär honom hur man ska rida ordentligt. Det blev på tiden att han lärde sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.