…Bullar…

Yey jag klarade Strukturgeologi-tentan =) Har redan fått svar på den, men ska läraren till USA så får han ju snabba sig med rättningen 😛

Den nya kursen är, hmm hur ska jag förklara… VÄRDELÖS! Nej inte helt, det är bara föreläsningarna som är det, övningarna är helt okej. Hade två timmars föreläsning idag, tror jag, och under tiden hann jag rita en jättefin häst i mitt block. Det har jag nog inte gjort sedan typ mellanstadiet 😛 (Vi kan säga så iaf.)

Jaja, går 10-12 de flesta dagarna, de andra är jag ledig eller så har vi övning till klockan 16. (Axel: ”Eller tack vare en viss, smart, snygg, intelligent, snygg, klok och duktig (och smart) person till klockan 15 istället.”)

Jahopp, vad vill ni mer veta? Vi håller på att baka bullar nu. Suck. Anledningen till att jag ville att vi skulle baka bullar var att vi då skulle kunna använda lite mer marsipan (och göra superbullar!). Alldeles innan vi börjar baka säger en viss person ”Nää jag vill inte ha marsipan i bullarna”. Nähä. Så nu blir det massa bullar utan marsipan… 😛 (Axel: ”Jättegott ju.”)

3 tankar på “…Bullar…

  1. Grattis till tentan 🙂

    Vill ni ha förslag på vad man kan göra med marsipan så är det bara att höra av sig 🙂 Jag vet nog 100 olika sätt jag kan äta marsipan på ….suck… va gött 🙂
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.