Geologfest

Måste erkänna att jag sket i gårdagens föreläsning… Var dock i skolan efter lunch och ”fixade till” lite stenar (även kallade stuffer och biffar) med Marléne och Sanna och Axel. (inte mina stenar). Tog lite bilder på det som jag lägger upp en annan dag.

I förmiddags var jag på Clarebergs Ridskola där vi hade årets första medlemsmöte i ”min” studentförening Akademikerryttarna Göteborg. Var mest lite snack inför det kommande årsmötet. Åkte sedan till Alice och red en sväng i skogen innan jag åkte hemåt igen.

Ikväll blir det Geologpartaj på Geovetarcentrum. =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.