Dagarna går

Solen skiner och dagarna rullar på här i Göteborg.

Igår var jag och syster i stallet några timmar på kvällen för det var vår tur att släppa in alla sexton hästar och ge dem kvällsmat. Jag trimmade även lite dressyr med Alice och det var nog det bästa passet på över ett år tror jag! Hon har verkligen kommit igång bra denna säsong =)

Inte konstigt att jag börjar bli tävlingssugen…

För en vecka sedan var ju Axel hos doktorn igen och tog nya levervärden och nu har han fått sin frisk-förklaring! Hans nuvarande levervärde ligger på 1.39, vilket är litelite över normalt (som ligger på 1-1.2 om jag fattat rätt) men detta kommer gå ner inom några veckor. Vid testet som han tog när han var sjuk så hade han 5.14 så det har ju gått ner en del! Enligt läkaren får han nu börja träna och så som vanligt igen. (Axel sitter nu på Afamia utanför skolan och tar en öl (eller två) med Mr. Sturkell! Det är han väl värd antar jag :P.)

1 tanke på “Dagarna går

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.