Tillbaka till verkligheten

Nu är påsken slut och efter flera underbart soliga dagar var det dags att gå tillbaka till skolan. (Är visserligen soligt och fint idag med, men ändå..)

Idag har jag börjat skriva på min kandidatarbetes-rapport och jag har även lärt mig hur man använder en Micrometritics sedigraph 5100, det ni! Låter lite coolare än vad det är. Det är iallafall en maskin som mäter kornstorlek väldigt noggrant genom att stråla provet. Maskinen är kopplad till en stenåldersdator och datan får man sedan på en diskett (!) och som tur är finns det fortfarande EN dator på hela GVC som kan ta emot disketter så att man sedan kan använda sin data. 😛 Denna maskin ska jag nu pyssla med i några dagar, jag ska köra tolv prover från mina lerkärnor och varje prov kan ta upp till en timme att köra, beroende på vilket kornstorleksintervall jag ska använda. Det har jag inte riktigt bestämt än.

På fredag åker jag och Axel till Gullspång, så det blir till att ha champagnefrukostenpå Valborg hemma hos mamma detta år :P.

3 tankar på “Tillbaka till verkligheten

  1. Jag är PÅ!! Köp mousserande rosevin, så vi kan bestämma vad vi ska ha till fördrink på brölloppet!

    Rotary Rose = INTE GOTT

    Vi provade något för 70 kr osm var helt ok..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.